Szia!
Kézai András vagyok

Már gyerekoromban megtapasztaltam, hogy az életben hullámhegyek és völgyek váltják egymást. Volt részem a tökéletes családi idillben és átéltem a legrosszabb forgatókönyvet is. Úgy neveltek, hogy maradjak csöndben. Alkalmazkodjak és dolgozzak. Majd megmondják nekem, mit kell csinálnom és merre kell haladnom.

Éreztem a feszítő érzést, hogy nem ez a jó út.

Ennek köszönhetően magánéletemben és karrieremben végig velem volt a bizonytalanság és a kétely. Vajon jó úton haladok? Képes vagyok rá? Szeretem, amit csinálok? Magam vagy más álmát építem?

Kipróbáltam nagyon sok lehetőséget.Voltam gyakornok és vezető. Dolgoztam egyéni vállalkozóként, kis cégnél és multiban is. Mindenhol elértem egy szintet, azonban egy idő után megakadtam. Ekkor jött a döntés és a felismerés!

Ideje magamat és csak a saját álmaimat építeni.

Elegem lett a kifogásaimból, nem akartam már megfelelni másnak. Karrierem során láttam, hogy túl sokan járnak hasonló cipőben. Az emberek 90%-a unja, vagy utálja azt, amit csinál. A képességeinek csak töredékét használja, ezért nem jut egyről a kettőre!

Rengeteg emberen azt láttam, hogy hiába tudják, mit kellene tenniük, mégsem teszik. Hiába az elolvasott 2 polcnyi önfejlesztő és motivációs könyv, mégsem indulnak el! Csak várják a csodát!

A célom, hogy az emberekben megváltoztassam azt az attitűdöt, ami a beletörődést, a kishitűséget, vagy a kételyt eredményezi.

Gondoljunk bele! Ha majd a halálos ágyunkon visszanézünk az életünkre, mit fogunk látni? Elégedettek leszünk? Elmondhatjuk, hogy megtettünk mindent? Vagy csak a kifogásokat fogjuk sorolni akkor is? Mindenki képes a változásra és a boldog életre. Mindenki! Most Te jössz!

Hírlevél

Szeretnél azonnal értesülni, ha új írásunk jelenik meg?
Iratkozz fel hírlevelünkre!