Szia!
Haffner Péter vagyok

Megjártam már a mérhetetlen boldogságot és a teljes összeomlást is. Éreztem már azt, hogy felhőtlenül boldog vagyok. A magánéletem, a karrierem úgy alakul, ahogy a nagy könyvben megírták. És megéltem azt is, amikor tényleg azt hittem, hogy vége a világnak. De egy dolog mindig velem volt. A pozitív életszemléletem.

Mindig a megoldásokat keresem.

Hogyan lehet még jobban csinálni, hogyan lehet talpra állni! Szegény családból jöttem, a panelból, a telepről. Anya egyedül nevelt fel Apa halála után, mégis boldog gyerekkorom volt. Viszont azt láttam, hogy az emberek legyintenek. Úgysem viszi semmire! Ez mindennél nagyobb motivációt adott. Most erősebb vagyok, mint valaha. És mára oda jutottam, hogy ennek az utazásnak a tanulságait megosztom veled.

Soha semmilyen kapcsolatom nem volt, saját erőmből léptem egyre magasabbra a ranglétrán.

Főiskola, egyetem, majd gyakornoki pozíció fizetés nélkül.  Először kisebb vezetői feladatok, majd cégvezetés. Testközelből éltem át hatalmas sikersztorikat és óriási bukásokat. Alapítottam és építettem saját céget és építettem más cégét is. A legboldogabb voltam a párkapcsolatomban és aztán mindent elveszítettem. Talpra álltam, mert mindig mindenből fel kell állni! Ma sikeres vállalkozóként azt látom, hogy sokan el vannak veszve. Nem hisznek magukban, nincsenek céljaik. Az a küldetésem, hogy ezen változtassak!

Segítek Neked, hogyan valósítsd meg az álmaid! Nincs több kifogás, most Neked fog sikerülni!

 

Hírlevél

Szeretnél azonnal értesülni, ha új írásunk jelenik meg?
Iratkozz fel hírlevelünkre!