Life

Egy mákszemnyi bátorság! Vesszők helyett, néha pontot kell tenni

Mit üzen az életről a Soulwave zenekar? Többet, mint elsőre hinnéd! Kalandor című számuk bombaként robbant a magyar zenei életben. Az emberek imádták a számot, a Dal 2017 versenyben a közönség szimpátia szavazataival jutottak el a döntőig. Neked miben segíthet ez a szám?

Nézzük a szám első sorait!

“Vesszők helyett néha, pontot kell tenni.

Ha hátrálnál inkább, csak előre menni.

Kéne, mert vágyakból nem épült semmi.

Nem kell csak bátorság, egy kis mákszemnyi.”

Mit tudsz tanulni a Kalandorból?

A múltad felfal Téged
Egy ponton túl tényleg nem lehet mást csinálni, mint lezárni a múltat. Vegyél egy nagy levegőt, fogadd el mi történt eddig Veled, és kezdj el a jövődre koncentrálni! Nagyon sok ember boldogtalan. Ennek az egyik legfőbb oka, hogy beleragadnak a múltjukba! Te ne kövesd el ezt a hibát!

Mákszemnyi bátorság
Ha már elfogadtad a múltad és a jelened, legyél egy mákszemnyit bátor! Legtöbbször azért nem vágsz bele a dolgokba, mert túl sokat aggódsz! De mi történhet Veled, ha belevágsz? Vagy győzni fogsz, vagy tapasztalatot szerzel! Ebből meríts erőt!

Vágyakozás helyett cselekvés
Ha megvan a mákszemnyi bátorság, indulj el! Legyenek céljaid, valósítsd meg az álmaidat! Az élet számtalan lehetőséget tartogat. Ezek mind Rád várnak! A boldogsághoz a vágyakozás nem elég, cselekedni kell!

Ha elindultál még szükséged lesz a mérhetetlen hitedre. A hitedre, hogy jó irányba haladsz. Ez lesz veled akkor, amikor kudarc és csalódás ér az utadon. De ne feledd! Ha jók a célok és elég hittel haladsz, elképzelt hajnal helyett, valódi reggel köszönt Rád!

Ha tetszett az írásunk, akkor oszd meg másokkal is és kövesd a Facebook oldalunkat hasonló motiváló tartalmakért!
A cikk írója:
Haffner Péter

Hasonló írásaink

Hírlevél

Szeretnél azonnal értesülni, ha új írásunk jelenik meg?
Iratkozz fel hírlevelünkre!