Myself

Részvények? Ingatlan? Itt a legjobb befektetés az életedben, a legjobb hozammal

Mit gondolsz, mi a legjobb befektetés a világon? A legkisebb kezdő tőkével is elindulhatsz és a határ a csillagos ég. Nincsenek korlátok és nem vagy kiszolgáltatva másnak.

A válasz, ha saját magadba fektetsz. Legyen szó szakmáról, önfejlesztésről, karrierről, kapcsolatépítésről, vagy bármiről. Ha tanulsz, fejlődsz, az eredmények garantáltak!

“A tudásba való befektetés mindig a legnagyobb hozamot fizeti.” – Benjamin Franklin

A karriered vagy magánéleted minőségét, a befektetett energiád és a tudásod fogja meghatározni.

Gondolkozz hosszútávon!

A megszerzett tudásra gondolj úgy, mint egy elültetett magra. Idővel fog termést hozni. Még nagyon sokat kell dolgoznod, sok kudarccal kell szembesülnöd. Ha folyamatosan öntözöd az egyre cseperedő növényt, végül a gyümölcs a Tied lesz a fáról! Bármit is csinálsz, ha azt jól csinálod, odaadással végzed, akkor az pénzzel és elismeréssel fog párosulni. A sikeres emberek azt mondják, hogy a bevételeid legalább 10%-át saját magad fejlesztésére fordítsd. Többen hitelt vettek fel, hogy fejlesszék magukat. Ma már nincs szükségük rá.

Álmok és vágyak nélkül nem megy!

Persze minden ott kezdődik, hogy tudod mit is akarsz. Merre akarsz haladni az életben, mik a céljaid, az álmaid. A valódi szükségleteid. Merd kimondani, hogy én ezt szeretném, ez az én vágyam, erre van szükségem! Ha tudod, tegyél meg mindent, hogy elérd. Merj nyitni az új tudás felé, nincs veszíteni valód! A mai világban könnyen lehet új tudáshoz jutni. Sokkal nehezebb elindulni az úton. Felvállalni magunkat és azt tenni, amit szeretünk. És nem azt, amit elvárnak tőlünk!

A középszerűséget bármikor elérheted, azonban a boldog és sikeres életért küzdened kell. Nézz mélyen magadba, hogy mit szeretnél elérni! Vesd el a magot és folyamatosan fejleszd magad! Olyan hozam lesz a Tiéd, amiről mások csak álmodoznak. A lehetőség Benned van!

Ha tetszett az írásunk, akkor oszd meg másokkal is és kövesd a Facebook oldalunkat hasonló motiváló tartalmakért!

 

A cikk írója:
Kézai András

Hasonló írásaink

Hírlevél

Szeretnél azonnal értesülni, ha új írásunk jelenik meg?
Iratkozz fel hírlevelünkre!