Myself

Pénz? Kapcsolatok? Mi a közös a sikeres emberekben? Három dolog, amire nem is gondolnál

Sok különböző okosságot lehet hallani, hogy mitől lehet boldogabb és kiegyensúlyozottabb az életed. Hosszú listák, amelyek végénél már nem is emlékszel az első mondatokra. Persze mindig sok az egyedi tényező is, de most összegyűjtöttük neked, hogy milyen közös pontokat látunk a sikeres emberekben!

1. Nagyon jól kell belőnöd a helyedet a világban!

Mindig fogsz találni olyan embert, aki nálad sokkal sikeresebbnek, vagy gazdagabbnak tűnik. Ne hasonlítsd magad másokhoz, járd a saját utadat! Örökké boldogtalan leszel, mindig morogni fogsz, ha nem jó szintre pozicionálod magad! Akik kiegyensúlyozottak, jó helyre teszik magukat a világban! Nem mérik magukat egy „teljesen más ligában” játszó emberhez.

2. Nézd a dolgok jó oldalát, vedd észre a lehetőségeket!

Ha mindig azon gondolkozol, hogy mit, miért és hogyan nem tudsz megcsinálni, akkor garantált, hogy befásult és elégedetlen leszel! Vedd észre a lehetőségeket, mindig járj nyitott szemmel! Gondolkozz, hogy hogyan tudnád a dolgaidat hatékonyabban és eredményesebben végezni!

3. Keress mindig elérhető, de kellően motiváló célokat!

Célok, tervek nélkül nem lehetsz boldog! Az ember így van programozva, hogy szeretne jó dolgokat elérni. Ha ezt megkapja, boldog, ha nem, akkor csalódott! Folyamatosan kell az új szint, mindig legalább egy lépést előre kell lépni! De csak akkor éred el a céljaidat, ha azok reálisak! Ha túlzó elvárásokat támasztasz magad felé, akkor kudarcok sora fog érni!

Próbáld ki, hogy tudatosan figyelsz erre a három dologra! Hamar tapasztalni fogod, hogy az életminőséged és a kedved sokkal jobb lesz!

Ha tetszett az írásunk oszd meg másokkal is és kövesd a Facebook oldalunkat!
A cikk írója:
Haffner Péter

Hasonló írásaink

Hírlevél

Szeretnél azonnal értesülni, ha új írásunk jelenik meg?
Iratkozz fel hírlevelünkre!