Myself

Mit kapsz az erős énmárkától? Miért építs ütős brandet magadnak?

Egyre többször hallunk a személyes márka szerepéről. Fontos a siker és a kiegyensúlyozottság eléréséhez, ezt már jól tudjuk. Tetszik vagy nem, de a mai világban mi emberek sokszor “termékként” funkcionálunk a munkaerőpiacon! Ez nem hangzik túl humánusan, de így van. Minél erősebb a saját branded, annál könnyebben érvényesülsz!

Mit nyersz vele, ha erős brandet építesz magadnak?

Érdekérvényesítés
Erőt fogsz sugározni, ezért könnyebb lesz a saját érdekeid érvényesítése. Legyen szó arról, hogy egy tárgyaláson hogyan éred el a napi célodat, vagy arról, amikor éppen fizetésemelésért mész be a főnöködhöz!

Erő, magabiztosság
Magabiztosabb leszel. Ez kihat a mindennapi hangulatodra, erős személyes márkával egyszerűen jobban érzed magad!

Hatás az emberekre
Nagyobb hatással leszel az emberekre, könnyebben fognak követni. Ez vezetőként kiemelten fontos. De nem vezetőként, csak szimplán másokkal együtt dolgozva egy feladaton is érezni fogod ezt. A vonzás törvényét! Egy erősebb brand, és már isszák is a szavaidat!

Hitelesség
Hitelesebb leszel, így nagyobb bizalommal lesznek irántad az emberek. A bizalom pedig minden emberi kapcsolat, és az eredményes munkavégzés alapja is! A bizalom érzése teljesen új kapukat fog kinyitni a számodra!

Az erős énmárka kiépítése egy folyamat, nem megy egyik napról a másikra. Egy véget nem érő út, ahol mindig azt látod, hogy van még hova fejlődni. De az utazás során rengeteg pozitív visszajelzést fogsz kapni! Egyre sikeresebbnek és kiegyensúlyozottabbnak érzed majd magad!

Ha tetszett az írásunk, gyere el a meghirdetett eseményünkre és kövesd a Facebook oldalunkat!
A cikk írója:
Haffner Péter

Hasonló írásaink

Hírlevél

Szeretnél azonnal értesülni, ha új írásunk jelenik meg?
Iratkozz fel hírlevelünkre!