Life

Ki van ez találva! Soha nem véletlen a híd ott, ahol van folyó

A Kowalsky meg a Vega zenekar számait sokan a mélyebb mondanivalóért szeretik. Ki van ez találva című számuk sokat segít Neked abban, hogy az élet pozitív oldalát nézd. Amikor eléd kerül egy akadály, megoldásokban gondolkodj! Hidakban, a folyóparton ücsörgés és a panaszkodás helyett!

Nézzük a refrén sorait!

“Ki van találva az eleje,a vége
Minden úgy a jó, ahogy van mert
Soha nem véletlen a híd ott, ahol van folyó
Soha nem véletlenül lépsz félre, nem véletlenül születsz
És nem véletlenül kerül pont az a pultra amiért fizetsz!”

Mit tudsz tanulni a számból?

Nincsenek véletlenek

Vedd észre, hogy az életedben nincsenek véletlenek! Minden okkal történik Veled. Minden nehézség, vagy akadály, ami szembe jön Veled, az érted van. Azért találkoztál a problémával, mert valamin változtatnod kell. Ha egy áthidalhatatlannak tűnő folyóhoz érkezel, akkor meg kell tanulnod hidat építeni!

Büntetés helyett tapasztalatok

Amíg nem építed meg a hidat és ott van előtted az akadály, minden borzasztónak tűnik. Ekkor figyelj nagyon! Ha büntetésként tekintesz az eléd gördülő problémára és csak panaszkosz, akkor megrekedsz. Büntetés helyett a nehézségekre mindig tapasztalatként tekints és ez járjon a fejedben! Több lettem, több leszek, mert én már ezt is megéltem! Megoldást találok és talpra állok!

Rajtad múlik minden

Nem véletlen, hogy mivel találkozol az életedben, de az sem, hogy Te hogyan cselekszel. “Nem véletlenül kerül a pultra, amiért fizetsz!” A döntéseidnek mindig következménye van. És igen, néha keményem fizetsz a tetteidért. De ez is csak azt bizonyítja, hogy a saját döntéseiden múlik az életed! Ezért ne félj dönteni, változz, haladj, cselekedj, mert csak Te tudod magadat a helyes útra tenni!

Vagyis csak rajtad múlik, hogy építesz-e hidat a folyóra! Ha az a felfogás vezet Téged, hogy a nehézségek érted vannak és csak rajtad múlnak a dolgok, sokkal boldogabb élet vár Rád! Lehet, hogy tényleg “ki van találva az eleje a vége, és minden úgy a jó, ahogy van”?

Ha tetszett az írásunk, akkor oszd meg másokkal is és kövesd a Facebook oldalunkat hasonló motiváló tartalmakért!

 

A cikk írója:
Haffner Péter

Hasonló írásaink

Hírlevél

Szeretnél azonnal értesülni, ha új írásunk jelenik meg?
Iratkozz fel hírlevelünkre!