Life

Az élmény mindenkié – jótékonysági esemény

Hiszünk abban, hogy a karácsonyi élmény mindenkié. Éppen ezért szervezzük meg a Szamos csokoládé Iskolával közösen jótékonysági eseményünket. Három rászoruló családot ajándékozunk meg. Az anyagi támogatáson kívül a családok a Szamos csokoládé Műhely csokoládé Mestereivel készíthetnek szaloncukrot. Segíts nekünk, hogy a kezdeményezéssel a legjobb helyre kerüljön a támogatás, oszd meg az üzenetet másokkal is!

Részletek:

  • A rászoruló családokat mi választjuk ki a jelentkezők közül.
  • A program, vagyis a Szamos csokoládé Iskola meglátogatása és a szaloncukor készítés 2017. december 13-án szerdán délelőtt 10 órakor lesz. A program 1,5 – 2 két órát vesz igénybe.
  • A Csokoládé Műhely Budapesten, a Kossuth tér mellett, ezen a címen található: Szamos Cafe: 1055 Budapest, Kossuth tér 10. A gyerekek gyönyörű kilátással a Parlamentre készíthetik a finomságokat!
  • A rászoruló családok a szaloncukor készítés élménye mellett szaloncukrot is kapnak ajándékba, illetve egyéb anyagi támogatásban is részesülnek!

Jelentkezés:

  • Jelentkezni egy e-mail elküldésével lehet az alábbi címre: info@hackyourself.hu. Ha a saját Családod, vagy más család nevében jelentkezel akkor is fontos, hogy a levélben szerepeljen egy pár mondatos indoklás a rászorultságról, a gyerekek számáról és koráról, illetve legyen megadva egy telefonszám, amin a családot el tudjuk érni! Sok gyermekes és egy gyermekes családok jelentkezését is várjuk. Lényeges, hogy a rászoruló gyerekek 5 és 12 éves kor között legyenek. Kisebbek számára a szaloncukor készítés még nem ideális program.
  • Jelentkezési határidő: 2017. december 8. péntek.
  • Fontos, hogy a jelentkező Családok meg tudják oldani a szerda délelőtti programot az iskolai és munkanap ellenére! A rászoruló gyereket, vagy gyermekeket legalább egy szülővel várjuk!

Támogatók!

Ha a Te céged, vagy magánszemélyként Te magad is támogatnád bármilyen formában, vagy bármilyen összeggel a rászoruló Családokat, jelentkezz! Küldj Te is levelet az info@hackyourself.hu mail címre, vagy küldj nekünk üzenetet Facebook oldalunkon keresztül! Felvesszük Veled a kapcsolatot!

Miért ez az egész?

A Hackyourself májusban indult. Azóta is rendületlenül közvetítjük azt az üzenetet, amiben mindig is hittünk. A lehetőség mindenkiben ott van, mindenkinek sikerülhet az előrelépés! DE ez csak akkor sikerülhet, ha cselekszünk és a cselekvés révén pozitív élmények érnek. Most ilyen impulzust szeretnénk adni olyan Gyerekeknek és Családoknak, ahol ezeket a pozitív élményeket sajnos nagyon kis kanállal mérik. Hisszük, hogy akár ez az egy karácsonyi élmény is előre mozdíthat egy családot, egy sorsot!

Kérlek oszd meg ezt a cikket, üzenetet másokkal is, hogy azoknak tudjunk segíteni, akiknek ez igazán sokat jelent!

A cikk írója:
Haffner Péter

Hasonló írásaink

Hírlevél

Szeretnél azonnal értesülni, ha új írásunk jelenik meg?
Iratkozz fel hírlevelünkre!